شرکت اپل هرساله در فصل پاییز با آیفون های جدید را طرفداران اپل و همچنین آیفون باز ها را شگفت زده و همه را در تکاپوی خرید این آیفون های جدید می اندازد. امسال نیز که دهمین سالگرد تولید آیفون بود (2017-2007) و همانطور که انتظار می رفت تولد ده سالگی را با آیفونی بسیار متفاوت با نام آیفون 10 (آیفون X) جشن گرفت و صد البته آیفون 10 تنها آیفون امسال نبود و در کنار آن دو آیفون دیگر با نام های آیفون 8 و برادر بزرگتر آن گوشی ایفون 8 پلاس در سالن استیو جابز در اپل پارک معرفی شدند. ما در این مطلب این گوشی را مورد بررسی قرار داده ایم با ما همراه باشید.

بررسی گوشی اپل iphone 8 plus

طراحی

بسته بندی همه محصولات اپل باعث می شوند اولین مواجهه با محصولی از این شرکت در بهترین حالت ممکن رخ دهد. در بسته بندی آیفون همه چیز در ساده ترین و حرفه ای ترین حالت درون جعبه قرار داده شده و از همان ابتدا کاربر را به داشتن محصولی لوکس دعوت می کنند. در بسته بندی آیفون علاوه بر گوشی و دفترچه راهنما، یک پین برای خارج کردن شیار سیمکارت، شارژر که البته از تکنولوژی شارژ سریع بهره نمی برد و برای داشتن آن باید کمی بیشتر هزینه کنید، یک کابل لایتنینگ برای شارژ و اتصال گوشی به رایانه، یک هدفون با سیم که به پورت لایتنینگ مجهز شده و یک دانگل تبدیل لایتنینگ به 3.5 میلیمتری نیز وجود دارند.

اولین و بزرگترین تغییر در آیفون های جدید طراحی آنهاست. البته نه تغییرات گسترده در طراحی ساختار و ترکیب بندی، بلکه در مواد به کار رفته برای ساخت گوشی ها. پس از چندین نسل آیفون 8 پلاس به جای ف حالا از شیشه استفاده می کند. استفاده از شیشه باعث شده یک تغییر دیگر نیز برای آیفون 8 پلاس امکان پذیر شود و آن اضافه شدن قابلیت شارژ بی سیم است. یک ویژگی نسبتا قدیمی که گوشی های اندرویدی چندین سال است از آن استفاده می کنند و حالا به لطف تبلیغات پر زرق و برق اپل یک بار دیگر اختراع شده است. شیشه تمام سطح پشتی دستگاه از جمله لوگوی معروف اپل را پوشانده و جلوه ای متفاوت به گوشی های جدید داده است.

با این حال استفاده از شیشه برای هر شرکتی یک نقطه ضعف هم به دنبال دارد که باقی ماندن آثار انگشت بر روی بدنه است. از نظر ترکیب بندی در طراحی می توان گفت آیفون 8 پلاس و آیفون 7 پلاس تقریبا یکسان هستند. کلید هوم و گریل اسپیکر در بدنه جلویی، فلش LED چهارگانه و دوربین با آرایش دوتایی در پشت، کلیدهای تنظیم صدا و یک کلید اختصاصی قابل برنامه ریزی برای بی صدا کردن گوشی در یک سمت و شیار سیم کارت به همراه کلید پاور در طرف دیگر، گریل های بلندگو به همراه ورودی پورت لایتنینگ در پایین گوشی و البته عدم وجود پورت 3.5 میلیمتری دقیقا مشابه همان چیزی است که سال گذشته در آیفون 7 پلاس دیده بودیم.

عملکرد سنسور اثر انگشت بسیار دقیق و بی نقص است. حسگر اثر انگشت در آیفون 8 پلاس در Touch ID و زیر ساختاری که شبیه به یک کلید طراحی شده قرار گرفته است. در حالی که این بخش عملکرد فیزیکی ندارد، اپل به کمک موتور Taptic Engine حالت فیزیکی و رفت و برگشتی یک کلید را شبیه سازی کرده است. عملکرد این موتور بسیار عالیست و استفاده از آن دقیقا مشابه استفاده از یک کلید فیزیکیست با این تفاوت که نیازی به نگرانی درباره فرسوده شدن کلید فیزیکی وجود ندارد.

صفحه نمایش

آی فون 8 پلاس از یک نمایشگر 5.5 اینچی فول اچ دی بهره برده و در هر اینچ آن شاهد بیش از 400 پیکسل هستیم. میزانی که برای یک گوشی پرچمدار و آن هم در سال 2017 قابل قبول نیست اما خب چینش پیکسل ها به گونه ای است که حتی از فاصله نزدیک نیز آن ها را نخواهید دید، بنابراین از این لحاظ نمی توان به گل سرسبد اپل خرده گرفت.

با اینکه آیفون X به نمایشگر اولد مجهز است اما آی فون 8 پلاس از یک نمونه ال سی دی سود می برد که در اکثر محصولات بازار هم چنین چیزی را می بینیم. با این حال آی فون های اپل همیشه از لحاظ نمایشگر یکی از بهترین های بازار بوده اند حتی اگر ال سی دی باشند و با رزولوشن پایین تر از رقبا! در دنیای اندروید، پرچمداران به استفاده از نسبت های صفحه عجیب و غریب رو آورده اند موردی که اپل به آن واکنشی نشان نداده و برای آی فون 8 نیز از همان نسبت 16 به 9 و استاندارد سابق بهره برده است.

روشنایی صفحه در برخی تست ها به بیش از 600 نیت نیز رسیده و از این بابت مشکلی نخواهید داشت حتی رفلکس صفحه هم بسیار کم بوده و می توانید خیلی خوب در محیط های باز و زیر نور آفتاب از گوشی استفاده کنید. حداقل نور نمایشگر 2 نیت است که استفاده از آن را در محیط های کم نور و بخصوص شب ها قبل از خواب و چت با مخاطب خاص راحت تر می کند (اپل به فکر عشاق است!).

در نگاه از زوایا مشکل خاصی با این مدل نخواهید داشت و میزان کنتراست و نوع به نمایش در آمدن رنگ ها نیز عالی ست، هرچند که رنگ مشکی خیلی عمیق به چشم نمی خورد.

این مدل به همراه دو برادر دیگرش از ویژگی خاصی با نام True Tone بهره می برند که با فعال کردن آن، گوشی متناسب با نور محیط، میزان رنگ نمایشگر را تنظیم می کند تا بیشترین کارایی را برای کاربر داشته باشد. این نمایشگر همچنین از فناوری لمس سه بعدی نیز سود می برد.

سخت افزار

کمپانی اپل معمولا در زمان معرفی، اشاره خاصی به سخت افزار به کار رفته در محصولاتش نمی کند اما طبق بررسی های انجام گرفته بر روی این گوشی مشخص شده که غول جدید اپل به چیپست A11 Bionic مجهز است و توسط 3 گیگابایت رم LPDDR4 همراهی می شود.

بعد از قطع همکاری اپل و Imagination Technologies این کمپانی برای نخستین بار وظیفه ساخت واحد گرافیکی را بر عهده گرفت که متاسفانه اطلاعات چندان زیادی در رابطه با آن در دسترس نیست. با این همه چیپست A11 Bionic ساخت کمپانی TSMC بوده و از لیتوگرافی 10 نانومتری در ساخت آن استفاده شده و 6 هسته ناقابل در آن به کار رفته است. چهارتای این هسته ها برای انجام کارهای سبک و روزمره و دوتای دیگر برای پردازش های سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.

از لحاظ ظاهری نیز این چیپ سایز کوچک تری نسبت به نسل های قبلی داشته تا علاوه بر کاهش فضای اشغال شده از گوشی، انتقال داده ها نیز سریع تر صورت بگیرد. این مدل در دو نسخه 64 و 256 گیگابایتی عرضه می شود و طبق معمول خبری هم از ارتقا توسط کارت حافظه نیست.

حال بگذارید که از مسائل تئوری فاصله بگیریم و ببینیم آی فون 8 پلاس در عمل چند مرده حلاج است. برای این منظور جدیدترین آی فون بازار را وارد آزمایشگاه خودمان کردیم.

در مرحله نخست از بنچمارک AnTuTu بهره گرفتیم تا با سنجش عملکرد کلی دستگاه، یک امتیاز به آن بدهد. در این برنامه آی فون 8 پلاس رسما رکوردها را جابه جا کرد و با اختلاف بسیار زیادی نسبت به رقبای اندرویدی در صدر قرار گرفت.

بررسی گوشی ایفون 8 پلاس

دوربین

دارای دو سنسور 12 مگاپیکسلی میباشد که دارای یک لنز واید 28 میلی متری با f/ 1.8 و دارای لرزش گیر اپتیکال میباشد. دوربین دوم در این آیفون دارای لنز 56 میلی متری تله فوتو با دهانه دیافراگم f/ 2.2 میباشد که مهم ترین ویژگی آن زوم دوبرابری اپتیکال میباشد. دوربین آیفون ۸ پلاس اپل از وب سایت دکسومارک (DxOmark) امتیاز 92 از 100 دریافت کرده و در رده برترین ها قرار گرفته است.

در دوربین سلفی این گوشی هم از سنسور 7 مگاپیکسلی با دیافراگمی با اندازه دهانه f/2.2 که از EIS و HDR خودکار بهره می برد. در اطلاعات سخت افزاری تا اینجا که همه چیز مانند نسل قبلی است اما اپل ادعا کرده است با تغییرات نرم افزاری کیفیت این عکس هارا بهبود بخشیده است. عکس هایی که با دوربین اصلی این گوشی گرفته می شود به لطف رنج دینامیکی بالایی که دارد بسیار طبیعی است.

در نور طبیعی خورشید با ذره بین گذاشتن بسیار سخت می توان از این دوربین ایرادی گرفت. با توجه با اینه در شب جزئیات را با دقت کمتری می گیرد اما بازهم تصاویر را بسیار دقیق و طبیعی به ثبت می رساند و بازهم از بسیاری از گوشی های اندرویدی پیشی گرفته است.

باتری و صدای گوشی اپل iphone 8 plus

صدای تولید شده توسط بلندگوهای استریوی آیفون 8 پلاس شفاف و بدون ایراد است. حتی در محیط های شلوغ هم می توانید روی عملکرد بی نقص این بلندگوها حساب باز کنید. ضمن اینکه در هنگام مکالمه هم سیستم حذف نویز فعال به همراه میکروفن اختصاصی در رساندن بهتر و با کیفیت تر صدای شما به طرف مقابل به کمکتان خواهد آمد. در بخش صدا بد نیست به نبود پورت 3.5 میلیمتری هم اشاره کنیم. اپل اولین تولید کننده بزرگی بود که پورت 3.5 میلیمتری هدفون را از گوشی های خود حذف کرد و پس از آن اندرویدی ها نیز از همین الگو استفاده کردند. با این حال کاربران هنوز نتوانسته اند با این تغییرات سازگار شوند.

پورت لایتنینگ در آیفون 8 پلاس میزبان هدفون های جدیدی خواهد بود که به تکنولوژی جدید اپل مجهز شده اند اما استفاده مکرر از این پورت می تواند نگرانی درباره کاهش طول عمر آن را نیز به همراه داشته باشد. ایده اولیه اپل استفاده از هدفون های بلوتوث است اما قیمت بالای این دستگاه ها باعث شده بیشتر کاربران همچنان از هدفون های قدیمی و عموما با کیفیت خود که از پورت 3.5 میلیمتری استفاده می کردند وفادار بمانند. اپل نیز با وجود قرار دادن یک هدفون با پورت لایتنینگ در بسته بندی، یک دانگل تبدیل لایتنینگ به 3.5 میلیمتری نیز در جعبه آیفون 8 پلاس قرار داده است. پیش از این خریدن همین دانگل چیزی در حدود 20 دلار برای کاربران آیفون هزینه در بر داشت.

در بخش باتری اپل عموما به شعار ldquo;رساندن کاربر به شارژ قبل از خوابrdquo; وفادار مانده است اما این بار آیفون 8 پلاس عملکرد بسیار خوبی را در مدیریت مصرف باتری از خود به نمایش می گذارد. با وجود ظرفیت 2691 میلی آمپر ساعتی باتری، در استفاده عادی می توان روی 1.5 روز کاری همراهی آیفون 8 پلاس حساب کرد. بخشی از این طول عمر به ابعاد نمایشگر و کیفیت آن باز می گردد و بخشی دیگر به بهینه سازی سیستمی و عملکرد مناسب پردازنده A11 وابسته است. علاوه بر این اضافه شدن قابلیت شارژ سریع و شارژ بیسیم هم اپل را به رقابت بازگردانده اند. به کمک قابلیت شارژ سریع می توان آیفون 8 پلاس را در مدت 30 دقیقه به میزان 50 درصد شارژ کرد که شاید به خوبی رقبای اندرویدی نباشد اما در کلاس آیفون ها بسیار مناسب است. البته از نظر مدت زمان شارژ کامل عملکرد آیفون 8 پلاس به خوبی طول عمر باتری آن نیست و برای 0 تا 100 کردن باتری به زمانی در حدود 3 ساعت نیاز خواهید داشت.

آیفون 8 پلاس می توانست نشانگر اصلاحات در گوشی های آینده اپل باشد؛ این دستگاه شاهد سخت افزار ارتقا یافته نسبت به نسل قبل و تغییر در جنس مواد سازنده بدنه است که می توانست با توجه به روال سابق اپل یک سال کاربران این شرکت را راضی نگه دارد؛ اما معرفی آیفون 10 باعث می شود تردیدها درباره این دستگاه افزایش یابد. در ایران کاربران به دلیل تفاوت قیمت بسیار بالای آیفون 8 پلاس و آیفون 10 می توانند دلایل بیشتری برای انتخاب کردن این دستگاه نسبت به مدل گران قیمت تر داشته باشند، اما با واقعی تر کردن قیمت ها، برگزیدن آیفون 8 پلاس نسبت به آیفون 10 بسیار دشوار خواهد بود.

جمع بندی

اپل در این چندساله با گوشی هایش مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته چراکه همیشه در گوشی هایش سعی کرده بهترین توانایی اش را ارائه کند و نتایج هم جز این نشان نداده اند.

در مورد آیفون 8 پلاس ایراداتی هم مثل همیشه به اپل وارد است اما اپل برای هر کدام از ایرادها که قبلا هم گفتیم دلیل قانع کننده خودش را دارد. به هر حال با توجه به تمام این موضوعات و مشکلاتی مثل نبود جک 3.5 میلی متری هدفون این شما هستید که باید بین پرچم داران با توجه به انتظاراتتان از یک پرچم دار انتخاب کنید. برای کسب اطلاع از قیمت گوشی ایفون کلیک ککنید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite

گوشی موبایل شیائومی می پلی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus

گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A6s

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A01

گوشی سامسونگ مدل گلکسی S20

آیفون ,اپل ,گوشی ,پلاس ,یک ,های ,8 پلاس ,آیفون 8 ,آی فون ,3 5 ,از این ,اپتیکال میباشد دوربین ,دانگل تبدیل لایتنینگ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دانلود پکیج های رایگان گروه مجستیک الکترونیک دانلود بازی و برنامه اندروید قیمت موبایل azadeh-h مطالب اینترنتی Richard's life donyaiefanavarivatechnology شاتل موبایل Mae's notes
دزدگ