اگر به طور کلی به بازار گوشی نگاه کنید متوجه خواهید شد که در لیست گوشی های میان رده مدل های متنوع بسیاری وجود دارد که در رقابت تنگاتنگ با یکدیگر قرار دارند. شرکت HMD یکی از شرکای شرکت بزرگ نوکیا است که در زمینه تولید گوشی های هوشمند نوکیا فعالیت دارد. این شرکت در سال های گزشته مدل های بسیاری را روانه بازار کرده است.
از نمونه این گوشی ها که اخیرا عرضه شده می توان به گوشی نوکیا 6.2 اشاره کرد. این اسمارت فون نسخه پیشرفته تره گوشی 6.1 می باشد که از لحاظ سخت افزاری پیشرفته تر است. همان طور که گفته شد شرکت نوکیا سعی بر این داشت که با همکاری HMD یک گوشی خوش قیمت همراه با کارایی بسیار خوب روانه بازار کند. در ادامه به بررسی کامل این محصول خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.
یک وجه اشتراک در تمامی گوشی های برند نوکیا که توسط شرکت اچ ام دی گلوبال ساخته شده اند وجود دارد و آن هم فاکتوری است به نام زیبایی. در اینجا نوکیا 6.2 هم از این قانون پیروی می کند و با طراحی چشم نوازی که دارد، توجهات را به سمت خود جلب خواهد کرد.
این دستگاه یک پوشش دوگانه شیشه ای و یک فریم فی دارد و هنگامی که روی سطوح صاف و صیقلی قرار می گیرد تنها برآمدگی که احساس می شود، دایره مربوط به دوربین عقب است.
در جلو شاهد حضور یک نمایشگر 6.3 اینچی IPS LCD با ناچ قطره ای هستیم تا از این نظر تفاوت زیادی میان این مدل با نوکیا 7.2 وجود نداشته باشد.
در اطراف صفحه نمایشی که می تواند تصاویر را با کیفیت HDR 10 پخش کند، حاشیه های مشکی رنگی به چشم می خورند که البته چندان ضخیم نیستند. خودِ کمپانی سازنده ادعا نکرده که این محصولش بدون نوار اطراف نمایشگر است بنابراین ما هم نسبت به این موضوع حساسیت به خرج نمی دهیم.
درون بریدگی بالای نمایشگر، یک لنز 8 مگاپیکسلی حضور یافته که در مقایسه با دوربین سلفی نوکیا 7.2 که 20 مگاپیکسلی بود، ضعیف تر است. در بالای دوربین ثانویه هم بریدگی بسیار باریک اسپیکر مشاهده می شود که احتمالاً به خاطر نازکی بیش از حد آن، متوجه حضورش نخواهید شد.
در مجموع، جلو و عقب نوکیا 6.2 توسط پوشش گوریلا گلس 3 محافظت شده است.
نوکیا 6.2 مجهز به نمایشگر مشابه با نوکیا 7.2 است که دقت 1080 در 2280 پیکسل، نسبت تصویر 19:9 و تراکم پیکسلی 400 پیکسل در هر اینچ دارد.حداکثر میزان روشنایی این نمایشگر در حالت تنظیم نور صفحه به صورت دستی 514 نیت و در حالت خودکار 580 نیت است.نسبت کنتراست این گوشی بسیار خوب و 1525:1 است.در بحث تنظیمات نمایشگر باید بگوییم حالت پیشفرض Dynamic color است و در این حالت بازتولید رنگ برای محتویات فعلی روی نمایشگر تنظیم می شود و نباید انتظار دقت رنگ با یک هدف خاص را داشته باشید.
اگر این حالت را خاموش کنید، نمایشگر از فضای رنگ DCI-P3 پشتیبانی می کند که بازتولید رنگ نسبتا خوب است.این نمایشگر همچنین یک گزینه به اسم تعادل سفید خودکار دارد ولی شدت تاثیر آن بستگی به نور محیطی دارد و شبیه به قابلیت True Tone گوشی های اپل است. در این حالت بازتولید رنگ نمایشگر براساس دمای نور محیطی تنظیم می شود و به صورت بالقوه رنگ های واقعی تر تولید می کند.
نوکیا ۶.۲ به عنوان یک گوشی مقرون به صرفه به بازار آمده؛ اما در رابطه با دوربین ها به بهترین نحو ممکن عمل کرده است. دوربین اصلی سه گانه بوده و از لنز های ۱۶ و ۸ و ۵ مگاپیکسلی بهره برده است. لنز اصلی به خوبی می تواند از پس ثبت جزئیات برآمده و ارائه رنگ آن عالی است. سنسور ۸ مگاپیکسلی اولتراواید نیز زاویه ۱۱۸ درجه را ارائه می دهد، از این رو به خوبی می توانید فضای بیشتری را در یک فریم جای دهید. لنز ۵ مگاپیکسلی نیز به ثبت عکس های پرتره اختصاص داده شده است.
همچنین شما می توانید میزان بلور بودن پشت زمینه تصویر را به صورت آنی تنظیم کنید. این گوشی نوکیا به یک قابلیت نرم افزاری night mode مجهز شده است. در زمانی که نور کافی وجود ندارد این قابلیت به طور خودکار به شما پیشنهاد داده می شود. در رابطه با دوربین سلفی آن نیز خاطر نشان می شود که یک لنز ۸ مگاپیکسلی را به خدمت گرفته است.
نوکیا ۶.۲ مانند همه مدل های گوشی از نسخه خام اندروید یا Android One گوگل بهره برده و تا دو سال بروزرسانی اصلی و سه سال به روزرسانی های امنیتی را برای شما تضمین می کند. این بدان معناست که نوکیا ۶.۲ تا چند سال دیگر نیز قابل استفاده بوده و پاسخ گوی نیاز کاربران خواهد بود و HMD Global در حال حاضر سریع ترین تولید کننده هایی است که می خواهد نرم افزار جدید اندرویدی را در کل ناوگان خود به بازار عرضه کند. نوکیا ۶.۲ به زودی پس از عرضه به اندروید ۱۰ ارتقاء خواهد یافت. با داشتن چیپست اسنپدراگون ۶۳۶ با رم ۳ یا ۴ گیگابایتی، از قدرت کافی برخوردار بوده تا بتواند اندروید را کاملاً روان اجرا کرده و بدون هیچ دردسری اکثر برنامه هایی که در آن استفاده می کنید را اجرا کنید.
بنچمارک انتوتو که در حال حاضر یکی از معتبرترین بنچمارک ها در دنیای موبایل بوده امتیاز ۱۱۶.۰۰۰ را به nokia 6.2 اختصاص داده که با امتیاز گوشی های دیگری مثل سامسونگ ای ۸ (۲۰۱۸) و موتو زد ۳ پلی در یک خط قرار دارد. از جمله قابلیت های ارتباطی این گوشی نیز می توان به بلوتوث نسخه ۵.۰، NFC (البته تنها در برخی از بازارها این قابلیت در دسترس کاربران قرار گرفته است)، رادیو FM، OTG و درگاه Type-C 1.0 اشاره کرد.
گوشی هوشمند نوکیا 6.2 بر روی سیستم عامل Android 9.0 (Pie); Android One اجرا می شود .
با خرید نوکیا 6.2 صاحب گوشی می شوید که از یک باتری 3500 میلی آمپر بر ساعت بهره می برد. همراه با این موبایل یک شارژر 10 واتی به فروش می رسد که می تواند 35 درصد باتری را در عرض 30 دقیقه شارژ و قادر خواهد بود در مدت 2 ساعت، تمام منبع نیرو را پر کند. متأسفانه این دستگاه از تکنولوژی شارژ سریع پشتیبانی نمی کند بنابراین همین شارژر 10 واتی بهترین انتخاب برای آن به شمار می رود.
در آزمایش های تخصصی انجام شده، چنان چه با نوکیا 6.2 وبگردی کنید، باتری آن به میزان 10 ساعت دوام خواهد آورد و اگر با آن فیلم ببینید، دوام آن به 8.5 ساعت خواهد رسید. ضمن اینکه میانگین زمان استندبای هم به 73 ساعت می رسد.
گوشی نوکیا 6.2 در کل از کیفیت ساخت و ظاهری جذاب برخوردار است که با برچسب قیمت 250 دلاری به نسبت گوشی های میان رده دیگری مانند شیائومی Redmi Note 8 پرو ، ریلمی XT از سخت افزار و دوربین ضعیف تری بهره می برد .با این حال علاقه مندان نوکیا می توانند با کمی هزینه بیشتر مدل 7.2 این گوشی را خریداری کنند که از پردازنده قوی تر و دوربین با کیفت تری برخوردار است .
گلکسی A30 سامسونگ هم با یک صفحه نمایش OLED با کیفیت تر و یک باتری بزرگتر می تواند جایگزین خوبی برای این گوشی باشد که البته قدرت پردازشی بالاتری را به نسبت نوکیا 6.2 ارائه نمی کند .نظر شما درباره خرید گوشی نوکیا 6.2 چیست؟
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite
گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus
گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد
نوکیا ,گوشی ,های ,یک ,نمایشگر ,دوربین ,6 2 ,نوکیا 6 ,گوشی های ,می شود ,که در
درباره این سایت