امسال سامسونگ پیشی گرفته است و بالاتر و فراتر از S20 پلاس خود رفته است تا سامسونگ s20 اولترا را در اختیار ما قرار دهد. اولترا با رهبری فهرست گوشی های پرچمداران امسال، تغییری قابل توجه در مقایسه با صف 2019 نشان می دهد. سال گذشته ما شاهد حضور دو مدل S10 و S10 پلاس بودیم و سپس S10e در زیرمجموعه آن ها قرار گرفت و با این شرایط، اس 10 پلاس عنوان رهبری را برای این مجموعه داشت، این بار در اطراف این گوشی ها، یک مدل بالاتر از جریان اصلی S20 و S20 پلاس وجود دارد. این یعنی شما باید برای داشتن این گوشی هزینه بیشتری بپردازید و در عین حال، ویژگی های بهتری برای آن ارائه شده است که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

طراحی و ساخت گوشی سامسونگ s20 اولترا

یک گوشی حجیم با وزن نسبتا زیاد (ابعاد 8.8*76*166.9 میلی متر، وزن 220 گرم) و بخش پشتی برآمده کاملا بزرگ در مجموعه دوربین ها با برجستگی نزدیک به 2 میلی متر به چشم می خورد. وجود دو سطح شیشه ای در پشت و روی گوشی همراه با نوار فی آلومینیومی در اطراف و دوربین سلفی پانچی در مرکز صفحه نمایش از جمله المان های ساخت دیگر گوشی است. لبه های شیشه روی صفحه نمایش این گوشی در مقایسه با S10 از خمیدگی کمتری برخوردار است که این باعث شده تا احتمال یافتن تاچ تصادفی کاهش یابد که می توان از آن بعنوان نکته مثبت در طراحی یاد کرد. جذب بالای اثرات انگشت، حذف جک هدست و دور از دسترس بودن دکمه های جانبی نیز از دیگر نکات منفی مرتبط با طراحی این گوشی به حساب می آید. سامسونگ در این گوشی برای اولین بار، دکمه دوگانه تغییر صدا را از کناره سمت چپ گوشی به سمت راست و بالای دکمه پاور منتقل کرده است. از نکات مثبت دیگر گوشی به کارگیری استاندارد IP68 جهت مقاومت در برابر گرد و غبار و نفوذ آب تا عمق 1.5 متر به مدت 30 دقیقه است.

صفحه نمایش

علاوه بر دوربین قدرتمند گوشی گلکسی S20 Ultra، صفحه نمایش آن از نرخ رفرش 120Hz برخوردار است که یک ویژگی بسیار خوب به حساب می آید. این عدد مربوط به تازه سازی پیکسل های نمایشگر است. عدد 120 هرتز به این معنی است که پیکسل های صفحه نمایش در طول یک ثانیه 120 بار تازه سازی می شوند. سرعت استاندارد برای یک نمایشگر 60 هرتز است که در صفحه نمایش گلکسی S20 این عدد دوبرابر این مقدار است.

نرخ تازه سازی بالا، هنگام پخش فیلم های با کیفیت بسیار بالا و همچنین بازی کردن بسیار کارآمد است. پرچمداران OnePlus و گوگل و همچنین گوشی های گیمینگ Asus و Razer همگی دارای صفحه نمایش با نرخ رفرش 90 تا 120 هرتز هستند. اگر شما نیز یک گیمر تلفن هوشمند باشید، قطعا تفاوت میان دو صفحه نمایش 120 هرتزی و 60 هرتزی را احساس خواهید کرد.

متاسفانه نگه داشتن گوشی در حالت 120 هرتزی در تمام وقت، گوشی را به یک خون آشام تبدیل می کند که شارژ باتری را به سرعت تخلیه می کند. به طور مثال در یک روز، شارژ باتری در مدت 10.5 ساعت از 100% به 12% رسید که البته در طول استفاده، به مدت سه ساعت از آن برای تماشای ویدئو در Netflix استفاده شده است. اما در صورتی که حالت نمایشگر را روی 60 هرتز قرار دهید، گوشی کارایی خوبی دارد و باتری بهتر عمل می کند.

دوربین

درست است که پیش از این به باکس بزرگ دوربین لقب سپر کاپیتان آمریکایی را دادیم اما توانایی آن بسیار بیشتر از یک سپر ساده فی است و چشمان تیزبین این دوربین ها کاری می کند تا شما همچون مرد عنکبوتی، هر آن چیزی که در دور و برتان می گذرد، با دقت نظاره کرده و بهترین خاطرات را از آن ها شکار کنید.

دوربین اصلی به یک حسگر 108 مگاپیکسلی مجهز است. با استفاده از ترکیب پیکسلی 9 در 1، دوربین این گوشی می تواند تصاویری 12 مگاپیکسلی را با استفاده از پیکسل های 2.4 میکرومتری تهیه کند. این مهم یک معیار جدید را در زمینه عکاسی شب نوید می دهد. این دوربین از لرزش گیر اپتیکال تصویر (OIS) بهره برده و از یک دیافراگم f/1.8 نیز استفاده می کند.

دوربین تله فوتوی این گوشی از اولین لنزهای پریسکوپ سامسونگ استفاده می کند. این قطعه از یک حسگر 48 مگاپیکسلی تشکیل شده و این حسگر نیز از ترکیب 4 در 1 پیکسل بهره برده و تصاویری 12 مگاپیکسلی را به کاربران ارایه می دهد. سامسونگ می گوید که این گوشی زوم اپتیکال هیبریدی 10 برابری و Super Resolution Zoom صد برابری را در خود جای داده است. لنز پریسکوپ نیز به قابلیت OIS مجهز است. اما زوم ۱۰۰ برابری S20 اولترا که بیشترین مانور سازنده بر روی چنین قابلیتی متمرکز شده، چگونه کار می کند؟

این قابلیت که اسپس زوم یا همان زوم فضایی نام دارد، امکان بزرگنمایی مافوق تصور 100 برابری هنگام عکس برداری یا ضبط ویدیو را در اختیار کاربران قرار می دهد. یک تلسکوپ کوچک از چنین قابلیت بزرگنمایی برخوردار بوده و به کارگیری چنین مشخصه ای در یک اسمارت فون فراتر از حد انتظار است. اما چنین رقم بزرگی نبایستی موجب سردرگمی کاربران شود. در واقع گلکسی S20 اولترا قادر به اجرای بزرگنمایی اپتیکال 100 برابری بدون اتلاف نیست؛ بلکه با استفاده از تعداد زیادی ترفند نرم افزاری و سخت افزاری چنین سطحی از بزرگنمایی را ارایه می دهد.

گلکسی S20 اولترا تنها مدل خانواده گلکسی S20 است که از یک لنز پریسکوپی بهره می گیرد. این هندست مجهز به یک حسگر 48 مگاپیکسلی با قابلیت زوم اپتیکال تا سقف 4 برابر است. با این حال به لطف وجود مشخصه ای موسوم به Hybrid Optic Zoom کاربران بدون کاهش کیفیت تصاویر می توانند از قابلیت بزرگنمایی تا سقف 10 برابر استفاده نمایند. اگرچه این سبک از بزرگنمایی در واقع یک زوم کاملا اپتیکال محسوب نمی شود؛ اما سامسونگ ادعا می کند که با اعمال بزرگنمایی حداکثر 10 برابری، کیفیت تصاویر با افت قابل توجهی مواجه نخواهد شد. چنین ادعایی قابل باور است؛ چرا که پیش تر نیز شاهد عملکرد مناسب برخی دوربین های اسمارت فونی در این سطح از بزرگنمایی بوده ایم. اما عملکرد دوربین هنگام استفاده از زوم 30 برابری، 50 برابری و بالاتر به چه ترتیب است؟ مشخصه جدید Space Zoom در گلکسی S20 اولترا امکان استفاده از بزرگنمایی 100 برابری را در اختیار کاربران قرار می دهد؛ البته در خصوص سطح کیفی تصاویر در این حالت هیچ گونه ادعای قابل توجهی مطرح نشده است.

پیش تر شاهد عرضه گوشی هایی با قابلیت بزرگنمایی 20 یا 50 برابری بودیم؛ اما گلکسی S20 اولترا از مشخصه زوم 100 برابری برخوردار است. با این حال روش دستیابی به چنین سطحی از بزرگنمایی احتمالا به اندازه پیش بینی بسیاری از کاربران، انقلابی نخواهد بود. در واقع سامسونگ از همان ساز و کار مورد استفاده در دوربین پریسکوپی هواوی P30 پرو بهره گرفته است؛ الگویی که امکان بزرگنمایی 50 برابری را در اختیار کاربران پرچم دار هواوی قرار می داد. اکنون سامسونگ به منظور تحقق زوم 100 برابری صرفا از حسگرهای دوربین با رزولوشن بالاتر و سخت افزارهایی با توان پردازشی بیش تر بهره گرفته است.

سامسونگ با استفاده از 2 حسگر دوربین با رزولوشن بالا و تکنیک های پردازش تصویر بسیار قدرتمند به بزرگنمایی 100 برابری دست یافته است. به بیان ساده تر با عبور از مرز بزرگنمایی 10 برابری، گوشی به منظور بیشینه سازی توان بالقوه دوربین تله فوتو و حسگر 48 مگاپیکسلی جهت برش، افزایش وضوح و بهبود نتایج خروجی تا حدود زیادی روی روش های دیجیتالی و نرم افزاری تکیه می کند. اما با توجه به محدودیت های عملکردی الگوریتم های مورد استفاده، گلکسی S20 اولترا از داده های گردآوری شده توسط حسگر غول پیکر 108 مگاپیکسلی دوربین اصلی نیز بهره گرفته و جهت خلق نتیجه نهایی، این داده ها را با سایر اطلاعات تصویری ثبت شده توسط دوربین تله فوتو ترکیب می کند. دسترسی به داده های اضافی ثبت شده توسط این 2 حسگر و ترکیب آن ها امکان دستیابی گلکسی S20 اولترا به قابلیت بزرگنمایی فضایی را فراهم می کند.

سخت افزار

گلکسی اس ۲۰ اولترا در بخش سخت افزاری خود، از تراشه اگزینوس 990 با فرایند 7 نانومتری استفاده می کند که حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت با رم ۱۲ گیگابایت آن را همراهی می کنند. همچنین امکان ارتقاء حافظه تا ۱ ترابایت وجود دارد. در نهایت باتری 5000 میلی آمپر و پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ واتی،شارژ بی سیم ۱۵ وات و شارژ مع ۹ وات دیگر ویژگی های این محصول به شمار می آیند.

باتری سامسونگ s20 اولترا

گلکسی S20 Ultra دارای باتری حجیمی با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت است که تا به امروز در گوشی های دیگر این شرکت به کار گرفته نشده است که از آن می توان بعنوان پاوربانک هم استفاده کرد. این باتری غیر قابل تعویض بوده و از قابلیت پشتیبانی شارژ سریع 45 واتی با فناوری USB Power Delivery 3.0 و تکنولوژی شارژ سریع بی سیم 15 واتی برخوردار است. سامسونگ از این باتری با عنوانAll day battery یا باتری با دوام مناسب برای استفاده در کل روز یاد کرده که دوام آن جدا از ابعاد بزرگ صفحه نمایش به مواردی از قبیل ارتباط 5G، وضوح صفحه نمایش و از همه مهم تر نرخ به روزرسانی 120 هرتزی پنل مرتبط است که تأثیرات محسوسی بر دوام باتری برجای خواهند گذاشت که در یک آزمون عملی با فعال کردن رفرش رِیت 120 هرتزی فشار بیشتری بر باتری وارد شده است. در این آزمایش زمانی که صفحه نمایش گوشی در حالت 60 هرتز باشد تا حدود 12 ساعت برای وب گردی و تا 16 ساعت جهت تماشای فیلم قابل استفاده است و در زمانی که در حالت 120 هرتز باشد تا 10 ساعت برای وب گردی و 12 ساعت ویدیو مورد استفاده قرار می گیرد و در هر دو حالت تقریبا تا 24 ساعت امکان مکالمه وجود دارد.

سیستم عامل و رابط کاربری

سیستم عامل گلکسی S20 Ultra اندروید 10 و رابط کاربری آن One UI 2.1 است که در حال حاضر آخرین و جدیدترین نسخه نرم افزاری سامسونگ برای اندروید به حساب می آید. زمان بوت و بالا آمدن گوشی بسیار سریع و تنها در حدود ثانیه است که یکی دو ثانیه سریع تر از نوت 10 پلاس می باشد. همچنین دارای قابلیت هایی ویژه ای همچنون Bixby ,Samsung Dex، اشتراک گذاری و ارسال سریع فایل ها از طریق وای فای بصورت همزمان به پنج نفر، پشتیبانی از شبکه بی سیم +ANT، هوشمندتر شدن game boosterوMusic Share، سیستم امنیتی Knox، دسترسی سریع تر به برنامه ها و ابزارها با فعال کردن Edge Panels و کشیدن انگشت از سمت راست به چپ، ظاهر شدن اشکال متنوع در هنگام دریافت نوتیفیکیشن در حاشیه نمایشگر که امکان تغییر فرم اشکال و رنگ آنها نیز وجود دارد. این اشکال متفاوت، کاربر را در زمان دریافت هشدارهای جدید آگاه می سازد و نیز از قابلیت های ویژه دیگر برخوردار است.

نتیجه گیری

اس 20 الترا سامسونگ بدون پتانسیل نیست اما بازاریابی فراگیر و دوربین های حرفه ای در آن سبب شده تا انتظارات بسیاری از این گوشی داشته باشیم که تا حدی راضی کننده نیست. تله عکس پریسکوپ عالی است و از هر نظر نسبت به دیگر تلفن های پریسکوپی مشابه که یک سال زودتر آمد، برتر است اما ما یک سال بعد هستیم و انتظارهای فراتری داریم. اولترا یک دوربین اصلی با سنسور بزرگ دارد که احتمالاً می تواند کارهای بزرگی را انجام دهد اما در طی دو هفته گذشته و با توجه به کارکردی که با این گوشی داشتیم، چیز تعجب آور و یا هیجان انگیزی را تجربه نکردیم. بله، این بهترین نمایشگر سامسونگ است، اما چرا ما نمی توانیم نرخ تجدید و وضوح را به طور همزمان بدست آوریم؟ با قیمت درخواستی برای خرید Ultra، شما سزاوار عملیات های گوناگون و سزاوار جادوگری هستید. از آنجا که این ویژگی ها در گلکسی اس 20 اولترا جا نمی گیرد لذا ما به شما پیشنهاد می کنیم تا به جای این گوشی هوشمند، نمونه مقرون به صرفه تر آن یعنی گلکسی اس 20 را تهیه کنید. اگر فکر می کنید می توانید ذهن خود را از خرید گوشی هوشمند دور کنید، باید به شما بگوییم که با توجه به فناوری نوین گلکسی z flip، خرید این گوشی نیز می تواند هیجان انگیز و جذاب باشد.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite

گوشی موبایل شیائومی می پلی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus

گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A6s

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A01

گوشی سامسونگ مدل گلکسی S20

گوشی ,های ,یک ,دوربین ,s20 ,گلکسی ,گلکسی s20 ,است که ,این گوشی ,s20 اولترا ,می کند

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دل میگه sepidehfall وبلاگ تخصصی برنامه نویسی و سئو سانا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. Helen's life آموزش کامل دیجیتال مارکتینگ novel-download paypardakht مطالب اینترنتی rondbazs
دزدگ