اگر بخواهم سخنم برای سامسونگ گلکسی S10 را شروع کنم باید بگویم جزو بی نقص ترین گوشی های موجود دنیا است که ارزش آن قیمت بالا را دارد.سامسونگ برای سری سامسونگ S10،سه مدل متفاوت عرضه داده تا هر کس بر اساس نیاز خود گوشی مورد نظر را تهیه کند.همچنین سامسونگ برای این سری تغییرات زیادی انجام داده و ویژگی های ظاهری و سخت افزاری آن را بسیار متفاوت تر از نسخه های قبل است. در ادامه با ما همراه باشید.
همانطور که گفتیم اصلی ترین تغییر گلکسی اس ۱۰ در برابر گلکسی اس ۹، صفحه نمایش بدون حاشیه و تمام صفحه آن است. با وجود افزایش اندک در طول و عرض دستگاه، شاهد افزایش ۰.۳ اینچی نمایشگر هستیم که به لطف کاهش حاشیه های اطراف میسر شده است. سامسونگ روند کاهش حاشیه ها را از سال ۲۰۱۴ و با نسخه Edge گوشی هوشمند Note آغاز کرد که نمایشگر آن در سمت راست دچار خمیدگی می شد. سپس این خمیدگی به سمت دیگر نیز گسترش یافت و پس از آن به دلیل مشکلاتی اعم از پخش شدن رنگ در قسمت خمیده (Screen Bleeding)، شاهد کاهش مقدار خمیدگی بودیم.
اما در اس ۸ و اس ۹ تغییرات گسترده ای ایجاد نشد؛ گویی که سامسونگ با حفظ ظاهر سعی در انقلابی تر نمایش دادن نسل دهم کهکشانی خود داشت تا با آن همه را حیرت زده کند. شاید هم سامسونگ نمیخواست تا زمان ارائه راهکاری بهتر از بریدگی نمایشگر، ظاهر دستگاه خود را زشت و منفور کند؛ موردی که در نقد های گوگل پیکسل ۳ اکس ال به وفور مشاهده می کنیم.
استفاده از روزنه نمایشگر، سبب شده تا نمایشگر دستگاه ۸۸.۳ درصد از پنل جلویی دستگاه را بپوشاند که در نوع خود عددی خیره کننده است. به یاد داشته باشید که این مهم با وجود استفاده از دوربین جلو میسر شده و همانند دستگاه Mi Mix 3 از مکانیزم های کشویی و یا دوربین بیرون جهنده مانند Oppo Find X استفاده نشده است.
پنل دستگاه نیز دچار تغییر و تحولاتی مانند استفاده از تکنولوژی نوین Dynamic AMOLED، پشتیبانی از +HDR10 و نسبت صفحه ۱۹:۹ (نمایشگر گلکسی اس ۹ نسبت ۱۸:۵.۹ داشت) شده است. اما تفاوت Dynamic AMOLED و Super AMOLED چیست؟ بطور کلی تفاوت های این دو پنل در پشتیبانی از +HDR10 خلاصه می شود اما بدون در نظر گرفتن این موضوع، پنل جدید بسیار بهتر از گذشته، چه از منظر رنگ آن و چه از منظر دقت و روشنایی شده است. گفتنی ست که سری گلکسی اس ۱۰ اولین دستگاه ها با پشتیبانی از این استاندارد ویدیویی هستند.
صفحه نمایش گلکسی اس ۱۰ از نسخه پلاس تنها ۰.۳ اینچ کوچکتر است اما در رزولوشن (۳۰۴۰ * ۱۴۴۰ پیکسل) و نسبت نمایشگر (۱۹:۹) هر دو مشابه یکدیگر هستند. مطمئنا می دانید که کاهش اندازه نمایشگر با حفظ رزولوشن آن سبب بالارفتن چگالی پیکسلی می شود؛ از این رو شاهد چگالی پیکسلی ۵۵۰ پیکسل در هر اینچ در نسخه استاندارد و ۵۲۶ پیکسل در هر اینچ در نسخه پلاس هستیم.
روشنایی نمایشگر نیز یکی از فاکتورهای مهم در بررسی هر گوشی هوشمند به شمار می رود؛ سامسونگ نیز با آگاهی از این موضوع و با تکیه به دانش بالای خود در زمینه تولید صفحات نمایشگر مختلف، در چند سال گذشته بهترین نمایشگرهای خود را بر روی پرچمداران خود قرار داده است. گلکسی اس ۱۰ نیز این موضوع مستثنی نیست و نمایشگر این گوشی می تواند روشنایی ۱۲۰۰ نیت را ارائه دهد. البته این مقدار در محیط آزمایشگاهی به دست آمده و در استفاده روزمره و حتی زیر تابش شدیدترین نور و در حالت Auto فراتر از ۹۰۰ نیت نمی رود.
به بررسی گلکسی S10 از نظر دوربین می رسیم. با دوربین S10 شما می توانید از هر زاویه و سوژه ای که دوست دارید عکس بگیرید. این گوشی دارای دوربین اصلی سه گانه، با یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی استاندارد، یک لنز ۱۲ مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت زوم اپتیکال ۲ برابری و یک لنز جدید ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض می باشد.
دوربین گلکسی S10 عکس های فوق العاده ای را حتی در هنگامی که نور محیط کم باشد ثبت می کند. فو بر روی اشیای بسیار نزدیک خیلی خوب صورت می پذیرد و کیفیت تصاویر فوق العاده هستند. همان طور که در تصویر زیر می بینید، دوربین اصلی این گوشی می تواند از شعله های آتش بدون کوچکترین تاری و یا پخش شدن نور، تصویری زیبا ثبت کند.
مهمترین قیمت هر گوشی هوشمند، تراشه و دیگر مشخصات سخت افزاری آن است. در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ بود که شرکت سامسونگ از تراشه Exynos 9820 پرده برداری کرد. این تراشه که بر پایه لیتوگرافی ۸ نانومتری توسعه یافته است، از ۸ هسته پردازشی در ۳ کلاستر استفاده می کند. برای بازارهای به غیر از آسیا و اروپا، این گوشی با تراشه Snapdragon 855 همراه شده که برخلاف تراشه اختصاصی سامسونگ بر پایه لیتوگرافی ۷ نانومتری توسعه یافته است.
به دلیل وجود نسخه Exynos در ایران، این نسخه را به صوت تخصصی مورد بررسی قرار خواهیم داد اما بنچمارک های نسخه Snapdragon را نیز در جدول مربوطه درج خواهم کرد.
همانطور که گفته شد تراشه Exynos 9820 از ۸ هسته پردازشی استفاده می کند که در سه کلاستر جداگانه به صورت ۲+۲+۴ چیده شده اند. قدرتمندترین کلاستر این تراشه از ۲ هسته Mangoose M4 استفاده می کند که در فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز فعالیت می کنند. کلاستر سطح متوسط دیگر از ۲ هسته Cortex-A75 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و کلاستر آخر نیز از ۴ هسته ۱.۹ گیگاهرتز Cortex-A55 تشکیل شده اند. کلاستر سوم برای وظایف سبک تر مانند وب گردی و یا دیگر کارهای ساده تر طراحی شده اند. وظایف گرافیکی این تراشه نیز بر دوش پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP12 است.
S10 دارای باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۳۴۰۰ میلی آمپر ساعت است که در مقایسه با +S10 ظرفیت کمتری دارد و مدت زمان زیاد برای پر شدن نیاز دارد و مجهز به شارژ سریع ۱۵ واتی است.
باتری Galaxy S10 با برنامه روزانه و الگوی استفاده شما را سازگار می شود تا اپلیکیشن هایی را که به آنها نیاز ندارید ببندد و انژی کمتر استفاده کند.
به پایان مطلب بررسی گلکسی S10 می رسیم. همان طور که مشخص است، گلکسی S10 قطعا شایسته ترین دستگاه ممکن برای بزرگداشت دهمین مدل از سری گلکسی S سامسونگ می باشد. Galaxy S10 به پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا مجهز شده است و پیشرفت این گوشی نسبت به مدل قبلی (یعنی گلکسی S9) آنچنان زیاد است که قطعا هر کاربری را ترغیب به خریدن آن می کند.
البته برای ثبت نظر نهایی باید کمی منتظر بمانیم و ببینیم که عملکرد این دستگاه در دنیای واقعی و استفاده های روزمره به چه شکلی می باشد. باید دید که آیا دوربین سه گانه ی S10 بهترین دوربین ممکن در بین اسمارت فون های دنیا است یا خیر؟ و آیا نمایشگر Infinity-O می تواند جایگزینی مناسب برای notch باشد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite
گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus
گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد
s10 ,سامسونگ ,های ,گلکسی ,گوشی ,استفاده ,گلکسی اس ,که در ,این گوشی ,گلکسی s10 ,می کند ,گوشی سامسونگ galaxy ,نانومتری توسعه یافته
درباره این سایت