مدل های آیفون امسال هم شبیه هستند و هم تمایز آنها نسبت به نسل 11 کمی دشوارتر است. در حال حاضر آیفون دارای چهار مدل است که از بسیاری جهات مهم با یکدیگر متفاوت هستند: بزرگ تر شدن صفحه نمایش و ارایهٔ دوربین های واضح تر به همان اندازه ای که می توانید هزینه کنید. اما در عین حال، تفاوت بین مدل های استاندارد و پرو کم تر از هر زمان دیگری است.

دو آیفونی که امروز می توانید بخرید - آیفون 12 و آیفون 12 پرو - در نگاه اول شباهت بیشتری به آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس دارند. مورد آخر برای پیش خرید در کنار آیفون 12 مینی در ماه نوامبر در دسترس خواهد بود. تا زمانی که این مدل ها در دسترس نباشند، مدل های میانی هستند که حساب می شوند، بنا بر این ما با تست آیفون 12 شروع می کنم.

آیفون 12 در مقایسه با آیفون 11، مقدار قابل توجهی ارتقاء یافته است. اولین آن تراشهٔ جدید A14 Bionic با معماری 5 نانومتری است که هم باعث افزایش چشمگیر عملکرد و هم افزایش بهره وری انرژی می شود. A13 در برخی از شرایط حتی در یک سالگی خود هم در کلاس خود بهترین بود، هر چند در مقایسه با Snapdragon 865 و 865 Plus در برخی نقاط دچار کمی لغزش می شود.

A14 در حال حاضر آیفون را در بالاترین سطح عملکردی خود قرار داده است. حداقل در عملکرد پردازنده. وقتی نوبت به گرافیک بازی می رسد، اختلاف آنقدر زیاد نیست و A14 در رقابت به یک اندازه جلو می افتد. اما ما در اینجا در مورد عملکرد در سطح یک لپتاپ تجاری و گرافیک در کلاس کنسول صحبت می کنیم (حداقل کنسول های نسل قبلی). البته ما Apple Arcade را بر روی موبایل نصب کردیم و می توانیم بگوییم که هر چه از نظر گرافیکی بازی را تحت فشار قرار دادیم، با جریان مناسبی آن را اجرا کرد، حتی اگر تجربه در صفحه لمسی کوچک به طور مستقیم مطلوب نباشد. برای اطلاع از قیمت ایفون 12 کلیک کنید.

بررسی گوشی ایفون 12 اپل

طراحی

یک موردی که در نظرات کاربران در گوشه کنار اینترنت می خواندم، این است که طراحی این آیفون با نسل های قبلی هیچ تفاوتی ندارد اما واقعا اینطور نیست! من به شخصه عاشق طراحی آیفون ۱۲ شده ام. از سال ۲۰۱۴ که آیفون ۶ به بازار عرضه شد و تا همین پارسال، همه مدل های آیفون کناره هایی گرد داشتند و در نهایت همه آن ها حسی مشابه را القا می کردند. حالا اما لبه های تخت شده این گوشی، باعث شده تا با محصولی کاملا جدید روبرو باشیم.

کناره های آیفون ۱۲ و البته آیفون ۱۲ مینی، از جنس آلومینیوم است و پوششی مات دارد که فکر می کنم امسال از این نظر، این دو مدل از مدل های پرو این گوشی که لبه هایی براق دارند، زیباتر هستند. شیشه پشتی اما مثل آیفون ۱۱، شفاف است که باعث می شود هم پس از چند دقیقه پر از اثر انگشت شود و هم در مقابل خط و خش مقاومت کمتری دارد. من از آیفون ۱۱ پرو مکس به این گوشی مهاجرت کردم و شیشه پشتی مات گوشی قبلی را حداقل از این جنبه که در طول یک سال هیچ خط و خشی به آن نیفتاد، بیشتر دوست داشتم.

در بخش جلویی آیفون ۱۲ هم شاهد نمایشگر ۶.۱ اینچی آن هستیم که حالا به لطف صاف شدن کناره های گوشی، حاشیه های کمتری هم دارد و به طور کل، ابعاد این گوشی از آیفون ۱۱ کوچک تر است. آیفون ۱۲ آنقدر طراحی جعبه ای شکل دارد که هیچ خمیدگی روی اطراف شیشه جلویی یا پشتی آن وجود ندارد و یک صفحه شیشه ای، به آلومینیوم می رسد. حتی لایه پلاستیکی که معمولا برای بالا بردن مقاومت شیشه گوشی در افتادن می شد نیز حالا وجود ندارد.

صحبت از مقاومت شد و باید بگوییم شیشه جلویی این گوشی پوششی به نام سرامیک شیلد دارد. سرامیک شیلد پوششی است که اپل با همکاری با شرکت کورنینگ توسعه داده و در ساخت آن، از کریستال های سرامیکی استفاده شده تا مقاومت این شیشه در مقابل شکستن بالاتر برود. اپل که می گوید مقاومت شیشه رویی آیفون ۱۲ نسبت به نسل قبلی، چهار برابر بیشتر است اما من که علاقه ای به دراپ تست کردن این گوشی ندارم.

این افزایش مقاومت در برابر شکستن، یک معنای دیگر هم دارد؛ به طور کل شیشه هرچقدر در مقابل شکستن مقاوم تر باشد، از آن طرف در برابر خط و خش گرفتن آسیب پذیرتر است و بلعکس. بنابراین توصیه می کنم اگر سراغ خرید این گوشی رفتید، حداقل برای جلوگیری از پدیدار شدن خط و خش ها روی نمایشگر آیفون ۱۲، از محافظ صفحه استفاده کنید.

باقی قسمت های طراحی این گوشی، تفاوتی با نسل های قبلی ندارند؛ این یعنی محل قرار گیری دکمه ها، بلندگو، میکروفون و پورت با نسل قبلی یکسان است. همچنین اگر پارت نامبر آمریکایی آیفون ۱۲ را خریداری کنید، یک آنتن اضافی در لبه سمت راست گوشی قرار خواهد داشت اما اگر سراغ هر پارت نامبر دیگری بروید، خبری از آن آنتن هم نیست.

بار دیگر باید اشاره کنم که با توجه به اینکه این گوشی نمایشگری ۶.۱ اینچی دارد اما از نسل های قبلی خود یعنی آیفون XR و آیفون ۱۱، ابعاد کوچک تری دارد که این مورد به لطف طراحی جدید ممکن شده است. با وجود اینکه خبری از استیل ضد زنگ در لبه گوشی و شیشه مات در بخش پشتی نیست اما همچنان این گوشی هم کیفیت را فریاد می زند و با این طراحی مدرن، باید نمره قبولی این بخش را به آن بدهیم.

نمایشگر

اگر از آیفون XSها یا آیفون ۱۱پروها به این گوشی می آیید، با نمایشگر OLED این گوشی آشنا خواهید بود. اما این محصول آمده تا جایگزین آیفون ۱۱ معمولی شود که نمایشگر LCD با رزولوشن ۷۵۰P داشت. اگر از آن محصول یا هر آیفون دیگری با نمایشگر LCD به سراغ آیفون ۱۲ بیایید، عاشق نمایشگر این گوشی خواهید شد.

نمایشگر ۶.۱ اینچی Super Retina XDR این گوشی، رزولوشنی تقریبا معادل ۱۰۸۰P+ دارد و ۴۸۰ پیکسل را در هر اینچ نمایش می دهد. این صفحه نمایش از استاندارد Dolby Vision هم پشتیبانی می کند و در حالت نمایش HDR، حداکثر روشنایی آن به ۱۲۰۰ نیتس می رسد. با وجود اینکه بعید می دانیم هیچ تفاوتی بین پنل نمایشگر این گوشی با آیفون ۱۲ پرو وجود داشته باشد اما حداکثر روشنایی این نمایشگر در حالت عادی، ۶۵۰ نیتس است در صورتی که آیفون ۱۲ پرو به ۸۰۰ نیتس می رسد.

این تفاوت جزئی را اگر هر دو گوشی را در کنار هم نگذارید، متوجه نخواهید شد. اصلا اینکه در طول استفاده از آیفون ۱۲ به این مشکل بخورید که روشنایی نمایشگر کم است نیز بسیار بعید خواهد بود. در بالای این نمایشگر هم همچنان همان ناچ یا بریدگی قرار گرفته که سنسورهای Face ID، دوربین سلفی و بلندگوی دوم در آن قرار گرفته اند.

یک موردی که نمی توانیم از کنار آن به سادگی بگذریم این است که این پنل همچنان نرخ تجدید ۶۰ هرتزی دارد. این روزها تقریبا تمام گوشی های اندرویدی جدید نمایشگر حداقل با نرخ تجدید ۹۰ هرتزی دارند. رقبای هم قیمت آیفون ۱۲ هم بیشترشان نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی دارند که باعث می شود اسکرول کردن و چرخیدن در محیط سیستم عامل، روان تر و جذاب تر باشد.

امسال اما در هیچ کدام از مدل های آیفون ۱۲ خبری از نمایشگری با نرخ تجدید بالا نیست و همه آن ها روی ۶۰ هرتز قفل شده اند. البته رابط کاربری iOS 14 و انیمیشن های آن آنقدر روان اجرا می شوند که کاربر عادی کمتر احساس کند کاش نمایشگری ۱۲۰ هرتزی داشت ولی خب برای آن دسته از خوره های تکنولوژی، این نکته که هنوز آیفون نمایشگری با نرخ تجدید بالاتر ندارد، ناامید کننده است. شاید سال آینده بالاخره سالی باشد که نمایشگر ۱۲۰ هرتزی را در آیفون هم خواهیم دید.

فارق از موردی که گفتم، هیچ ایراد دیگری نمی توان به صفحه نمایش آیفون ۱۲ وارد کرد. رنگ ها پویا هستند، کانتراست نمایش تصاویر در سطح بسیار بالایی است و زاویه دید و روشنایی این نمایشگر هم عالی است. پشتیبانی از Dolby Vision و HDR هم باعث شده تا تماشای محتوای HDR جذاب و چشم نواز باشد.

دوربین

در این مدل نیز شاهد دوربین های سه گانه هستیم که ۱۲ مگاپیکسل و فوق عریض می باشد. همچنین لنز ۶۵ میلی متری با بزرگنمایی ۲٫۵X اپتیکال نیز از ویژگی های جدید این محصول است. عکس ها دارای پیسکل بیشتری بوده و درنتیجه کیفیت بهتری دارد. بنابراین در این محصول شاهد زوم بیشتر هستیم.

در مدل آیفون ۱۲ پرو مکس، قابلیت لرزش گیر به دوربین اضافه شده است که باعث می شود، تجربه عکاسی و فیلم برداری با دوبین های آیفون جذاب تر از قبل شود. در حالت شب این دوربین امکان تصویربرداری با کیفیت در شب برای کاربران فراهم شده است.

همچنین شما می توانید با دوربین های آیفون ۱۲ ویدیوهای HDR تولید کنید. فرمت Apple ProRAW نیز در تنظیمات موجود است که تصویر خام و محاسباتی در اختیار شما قرار می دهد.

باتری گوشی ایفون 12 اپل

اپل از آیفون ۵ به بعد پورت اختصاصی Lighting به آیفون های خود اختصاص داده است. جدیدترین نسل iPad Pro نیز از اتصال USB-C استفاده می کند. براساس گزارش های جدید، اپل، سامسونگ، اوپو و سایر تولیدکنندگان به زودی شارژرهایی را تولید خواهند کرد که با استفاده از تکنولوژی جدید گالیم نیترید (gallium nitride) اندازه آداپتورها با حفظ همان میزان وات، کاهش داده می شود. این بدان معنا است که آیفون ۱۲ به جای آداپتورهای ۱۶ اینچی MacBook Pro، ۶۵ وات نیرو را در یک شارژر جمع و جور ارائه خواهد داد.

نتیجه گیری

همانطور که در ابتدا هم گفتم، آیفون ۱۲ همان آیفون پیش فرض است که اگر در بازار به دنبال خرید آیفون جدید هستید، می توانید بدون هیچ تردیدی سراغ آن بروید. مدل های دیگر این خانواده همگی یک <<اگر>> پیش از انتخابشان وجود دارد؛ اگر گوشی بزرگ می خواهید، آیفون ۱۲ پرو مکس یا اگر گوشی کوچک می خواهید، آیفون ۱۲ مینی. یا حتی اگر دوربین تله فوتو می خواهید، آیفون ۱۲ پرو و پرو مکس. ولی آیفون ۱۲ هیچ اما و اگری پیش از خود ندارد و همین موضوع، انتخاب این گوشی را ساده تر می کند.

پردازنده سریع که بروزرسانی های چند سال آینده iOS را گارانتی می کند، نمایشگر OLED که پویایی بالایی دارد، دوربین های واقعا خوب و شارژدهی مناسب باتری؛ همگی باعث می شوند تا بتوانیم این گوشی را برای خرید توصیه کنیم. اما خب از طرفی اگر کاربر آیفون ۱۱ پرو یا ۱۱ پرو مکس هستید، خرید این گوشی صرفا به خاطر این ویژگی ها منطقی نیست چراکه آن گوشی ها نیز در ویژگی هایی که نام بردیم واقعا قوی هستند و فقط شاید طراحی آیفون ۱۲ چیزی باشد که شما را وسوسه کند. شما درباره این محصول چه فکر می کنید؟

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite

گوشی موبایل شیائومی می پلی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus

گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A6s

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A01

گوشی سامسونگ مدل گلکسی S20

آیفون ,های ,گوشی ,۱۲ ,هم ,نمایشگر ,آیفون ۱۲ ,این گوشی ,است که ,آیفون 12 ,مدل های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


فروش کالاهای فیزیکی و دانلودی Aurora Store Apk parag20 فروشگاه موبایل کمال الکترونیک Kamalelectronic دانلود رایگان مقاله10 Jaime's game modirpayamak1 bebinvbepaz 80873061