کمپانی سامسونگ در جریان کنگره ی بین المللی سال 20 که در شهر بارسلون برگزار شد، از نهمین نسل از پرچمداران کهکشانی خود رونمایی کرد. این کمپانی همانند رسم چند ساله ی خود، گوشی های خود را در دو نسخه با سایزهای متفاوت عرضه کرده است که نسخه ی پایه اس 9 و نسخه ی بزرگتر اس 9 پلاس نام دارد. امروز قصد داریم تا گوشی s9 plus را مورد بررسی قرار دهیم.

طراحی گوشی s9 plus

طراحی، یکی از سه فاکتوری است که در کنار قیمت و دوربین، مهمترین موارد مد نظر اکثر کاربران برای خرید یک گوشی جدید محسوب می شوند. بنابراین اگر شما یکی از گلکسی های سری هشت سامسونگ را داشته باشید، دلیلی وجود ندارد که به سراغ خرید اس ۹ بروید، زیرا سری اس ۹ نیز از همان فرم موفق برادران سال گذشته ی خود بهره می برند. هرچند که این موضوع را نمی توان یک نقطه ی منفی در نظر گرفت، زیرا اس ۹ پلاس به زعم ما، خوش دست ترین مدل در میان گوشی های بزرگتر از ۶ اینچ در بازار است. انحنای نرم و خمیدگی در تمام لبه ها و به هم پیوستگی فوق العاد ه ی پنل ها، به قدری جذاب است که نگه داشتن این فبلت غول پیکر حتی برای من که نمایشگرهای بزرگتر از ۴.۵ اینچ را به سختی تحمل می کنم، بسیار آسان است.

نمایشگر infinity Display سامسونگ که در سری اس هشت نگاه ها را به خود خیره کرده بود، حالا بار دیگر در اس ۹ پلاس بازگشته است تا نشان دهد پرچمداران سامسونگ در بخش نمایشگر، به بلوغ طراحی رسیده اند. پنل ۶.۲ اینچی این مدل که یک لایه از شیشه ی مقاوم گوریلا گلس ۵ روی آن را پوشانده است، حدود ۸۵ درصد از مساحت پنل جلویی گوشی را به خود اختصاص داده است و به جز دو حاشیه ی بسیار محدود در بالا و پایین، تقریبا تمام پنل جلویی را سلول های تاچ اسکرین پوشانده اند. شیشه ی دو و نیم بعدی قرار گرفته بر روی صفحه، دارای خمیدگی محدودی در طرفین است که سطح ارگونومی بدنه را بالا می برند و به طرز بسیار جذابی، سوایپ کردن بر روی صفحه را آسان می کنند. البته این خمیدگی نسبت به نسل قبل کمی کاهش پیدا کرده است تا کمپانی سازنده به درخواست آن دسته از کاربرانی که مرتب از لمس ناخواسته ی نمایشگر توسط کف دستشان ناراضی بودند، پاسخ داده باشد.

یکی از تغییرات پنل جلویی که به شخصه طراحان سامسونگ را بابت آن ستایش می کنم، ناپدید کردن سنسورها از حاشیه ی بالایی نمایشگر است. همانطور که می دانید، پرچمداران سامسونگ از تعداد زیادی چراغ ال ای دی و سنسور بیومتریک در این قسمت برخوردارند و در مدل های سال گذشته، این قسمت با انبوهی از دوربین ها که به شما زل زده بودند، شلوغ شده بود. اما حالا با محو شدن تعدادی از این سنسورها، تنها دوربین سلفی است که به وضوح قابل مشاهده است.

پنل نمایشگر از طریق یک فریم آلومینیومی به پنل شیشه ای پشت گوشی متصل شده است که البته این فریم دارای انحنای کاملی نیست (اگر دستتان را از نمایشگر به سمت پنل پشتی بکشید، یک انحنای دایره وار را حس نمی کنید) که البته این هم احتمالا به دلیل بالا رفتن اصطکاک برای افزایش ضریب اطمینان کاربر، هنگام نگه داشتن گوشی در دست است.

فریم فی دور قاب گوشی دارای توناژ رنگی کاملا هماهنگی با بدنه است و سطح آن نیمه براق است. این سطح باعث می شود که فریم در برابر جذب اثر انگشت و چربی مستعد باشد، اما به دلیل رنگ آن (در مدل مشکی که برای بررسی در اختیار ما بود)، این آثار و چربی ها نمود چندانی پیدا نمی کنند. مثل قبل، خشاب سیم کارت و کارت حافظه (یک سیم کارت نانو و کارت حافظه و یا دو سیم کارت نانو به طور همزمان) بر روی لبه ی بالایی، دکمه ی پاور در لبه ی سمت راست، پورت یو اس بی تایپ سی به همراه جک ۳.۵ میلی متری هدفون و اسپیکر بر روی لبه ی پایینی و دکمه های ولوم و بیکسبی در لبه ی سمت چپ دیده می شوند.

دکمه ی بیکسبی همچنان هم طراحی و اندازه ی تقریبا مشابهی با دکمه ی پاور دارد و تا زمانی که به وجود آن عادت کنید، احتمالا روزی چند بار آن را به طور اشتباهی لمس خواهید کرد. این موضوع به خصوص اگر اصلا اهل استفاده از این دستیار صوتی هوشمند نباشید، اوایل کمی آزاردهنده خواهد بود. محل قرارگیری دکمه های پاور از آنجا که معمولا با دست مخالف کنترل می شوند، در جای مناسبی است، اما دکمه ی پاور که اکثر ما عادت داریم هنگام گرفتن گوشی با یک دست، آن را فشار دهیم، کمی بیش از اندازه بالاست و برای افرادی با دست های کوچک، دسترسی به محل آن با یک دست در حالی که دیوایس را در کف دست خود گرفته اید، کمی سخت خواهد بود.

بعد از لایه ی اول و دوم، حالا نوبت به پنل شیشه ای پشت گوشی می رسد که حالتی آینه ای دارد و خب مثل تمام شیشه های دیگر، به اثر انگشت و چربی نه نمی گوید! لنزهای دوربین دوگانه ی اس ۹ پلاس در مرکز پنل پشتی و متمایل به لبه ی بالایی قرار گرفته اند و متاسفانه و متاسفانه، مجددا سنسور اثر انگشت به این دوربین ها چسبیده است. احتمالا در بررسی های دیگر سایت ها خوانده اید که ساختار عمودی، دیگر شر لمس های اشتباهی این قسمت را کم می کند، اما باید بدانید که این طور نیست! متاسفانه همچنان هم -به خصوص در اوایل خرید گوشی- بارها سطح لنزهای دوربین را به جای این سنسور اشتباها لمس خواهید کرد و مرتب باید آنها را تمیز کنید. این موضوع علیرغم عملکرد سریع و دقت بالای اسکنر اثر انگشت، باعث می شود که بعد از مدتی قید آن را بزنید و تنها از طریق اسکنر چهره و عنبیه ی چشم، قفل دیوایس را باز کنید. با وجود این که انتقال این سنسور از سمت راست دوربین ها به پایین آنها یک اقدام رو به جلو محسوب می شود، اما همچنان دوست داشتیم طراحان سامسونگ آن را کاملا از کادر دوربین ها جدا کند تا تشخیص آن، زمانی که پشت گوشی را نمی بینیم، بسیار آسان تر باشد.

سنسورهای تشخیص ضربان قلب و سطح اکسیژن خون نیز به شکل چراغ های کوچکی در سمت راست کادر مستطیلی دوربین ها قرار گرفته اند و یک لوگوی سامسونگ با رنگ خاکستری روشن، تنها آیتم باقی مانده بر روی پنل پشتی است. خوشبختانه نوشته ها و علائم مربوط به نهادهای استانداردگذاری، به شکلی کاملا محو در پایین پنل پشتی تعبیه شده اند و در نگاه اول، اصلا به چشم نمی آیند. این موضوع باعث می شود که شیک بودن پنل پشتی به خصوص زمانی که آن را روی میز گذاشته اید، به شدت حفظ شود. حالا که صحبت از میز شد، باید بگویم که با وجود این که قاب دوربین ها در حدود نیم میلی متر از بدنه بیرون زده است، اما این موضوع باعث لیز خوردن دیوایس از روی سطوح مسطح نخواهد شد. در ضمن به لطف طراحی نه چندان منحنی فریم فی که بالاتر اشاره کردیم، بلند کردن اس ۹ پلاس از روی میز کاملا آسان است و شما نیاز به ناخن انداختن زیر بدنه نخواهید داشت!

خوشبختانه سامسونگ یکی دیگر از عادت های خوب دیگرش را نیز در طراحی اس ۹ پلاس ترک نکرده و این پرچمدار لوکس، با برخورداری از استاندارد مقاومتی IP68، کاملا در برابر پاشش آب مقاوم است و می تواند تا نیم ساعت در عمق یک و نیم متری دوام بیاورد. در مجموع بررسی سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس در بخش طراحی، مجموعه ای از تعریف ها را نصیب این دیوایس می کند و می توان گفت که همگام با هزینه ی بالایی که برای خرید آن پرداخت می کنید، قطعا از یک محصول لوکس، با بدنه ای باکیفیت و دارای ارگونومی مناسب، لذت خواهید برد.

نمایشگر

در این مرحله از بررسی گلکسی اس 9 پلاس در رابطه با صفحه نمایش آن صحبت می کنیم. صفحه نمایش این گوشی 6.2 اینچی و از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) در نظر گرفته شده و نسبت .5 به 9 را ارائه می کند. بنابراین طول صفحه نمایش بلند است و نمایشگر دستگاه به نوعی کشیده به نظر می رسد. رزولوشن نمایشگر گوشی 2960 در 1440 پیکسل در نظر گرفته شده و بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 529 پیکسل در هر اینچ خواهد رسید. ضمناً همانطور که در بخش قبل گفتیم، نمایشگر دستگاه بدون حاشیه بوده و تقریبا چیزی در حدود 84.2 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه توسط نمایشگر آن احاطه می شود. این مسئله سبب شده ظاهر صفحه نمایش گوشی خاص، زیبا و چشم نواز باشد.

سامسونگ روی صفحه نمایش گلکسی اس 9 پلاس را با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده و بدین ترتیب از آن در برابر خراشیدگی محافظت می کند. اگرچه شیشه گوریلاگلس 5 به شدت در برابر خراشیدگی مقاوم است، اما با این حال توصیه می کنیم حتماً روی صفحه نمایش Galaxy S9 Plus یک گلس محافظ ال سی دی نصب کنید تا محکم کاری لازم را برای محافظت از آن به عمل آورده باشید. صفحه نمایش گوشی مذکور را قابلیت "Always On Display" پشتیبانی می کند که به موجب آن برخی اطلاعات نظیر تاریخ و ساعت دائماً بر روی نمایشگر گوشی (حتی در حالت خاموش بودن صفحه نمایش) ارائه می شوند. همچنین در بخش زیرین صفحه نمایش دستگاه عملکرد دکمه هوم آن به صورت سه بعدی (3D Touch) شبیه سازی شده است. اما کیفیت عملکرد صفحه نمایش گلکسی اس 9 پلاس سامسونگ چطور است؟

زمانی که به محتوای صفحه نمایش گلکسی S9 پلاس نگاه کنید به خوبی کیفیت عالی و وضوح مطلوب آن را درک خواهید کرد. تفکیک پذیری رنگ ها، شارپنس خوب، شادابی تصویر و کنتراست مناسب از ویژگی های مثبت صفحه نمایش این گوشی محسوب می شوند. بزرگ بودن نمایشگر دستگاه هم سبب شده که گوشی گزینه مناسبی برای تماشای ویدئو و فیلم باشد و علاقمندان به انجام این کار از بکارگیری Galaxy S9 Plus لذت ببرند. به لطف بهره مندی از پنل سوپر آمولد، شدت روشنایی که توسط نمایشگر این گوشی تولید می شود هم بسیار عالی است. این امر سبب می شود تا بتوانید در محیط های باز و تحت تابش نور بدون مشکل از گوشی استفاده کنید و محتوای نمایشگر آن را مشاهده نمایید. برای مشاهده کامل محتوای صفحه نمایش گلکسی S9 پلاس در محیط های باز و تحت تابش نور کافیست شدت روشنایی نمایشگر را بر روی 60 الی 70 درصد تنظیم نمایید. بنابراین به طور کلی باید گفت که صفحه نمایش گوشی Galaxy S9 Plus کیفیت عالی دارد و این مسئله یکی از اصلی ترین نقاط قوت آن به شمار می رود.

دوربین

سامسونگ که به تازگی به دنیای دوربین های دوتایی روی آورده، برای دومین بار، از ماژول دوگانه دوربین برای تلفن هوشمندش استفاده کرده است. بر خلاف گلکسی اس 9 معمولی، گلکسی اس 9 پلاس اکنون می تواند به با بهره گیری از دو لنز به ثبت تصاویر پرتره بپردازد. چنین ویژگی را که سامسونگ با نام Live Focus می خواند، پیش تر در نوت 8 دیده بودیم و اکنون با بهبودهای فراوان و کیفیت بالاتر در گلکسی اس 9 پلاس قرار گرفته است. زوم دو برابر به صورت اپتیکال، یکی دیگر از مواردی است که به لطف بهره گیری از دوربین دوگانه در این پرچمدار در دسترس کاربر قرار می گیرد.


اما همه ویژگی های دوربین گلکسی اس 9 پلاس به همین دوتایی بودن سنسورش ختم نشده و سامسونگ قابلیت جذاب دیگری را که با نام گشودگی دیافراگم دوگانه شناخته می شود، برای دوربین اصلی گلکسی اس 9 پلاس در نظر گرفته است. توسط این ویژگی می توان بین دو دیافراگم F/1.5 و F/2.4 با توجه به شرایط نوری محیط، سوییچ کرد تا بدین ترتیب عکس ها با بالاترین کیفیت ممکن و نویز پایین، به ثبت برسند. در واقع این اختیار به کاربر داده می شود تا در محیط های کم نور، با قرار دادن دیافراگم بر روی F/1.5 و جذب نور بیشتر، با کیفیت بالا به عکاسی بپردازد و یا بلعکس در شرایطی که نور بیش از اندازه بوده، با استفاده از دیافراگم F/2.4، روشنایی مناسبی را در تصاویر به ثبت برساند.

رزولوشن 12 مگاپیکسل برای هر دو لنز دوربین گلکسی اس 9 پلاس در نظر گرفته شده و سامسونگ برای هر کدام به صورت جداگانه رشگیر اپتیکال قرار داده است. گشودگی دیافراگم لنز دوم این دوربین، f/2.4 بوده که عملکرد مناسبی دارد.

فیلمبرداری توسط این پرچمدار با کیفیت UHD و نرخ 60 فریم بر ثانیه انجام می شود. علاوه بر این ها سامسونگ از حرفه ای ترین قابلیت در زمینه ضبط ویدیوهای صحنه آهسته در گلکسی اس 9 پلاس استفاده کرده و این امکان را به کاربر داده تا با نرخ 960 فریم بر ثانیه و رزولوشن 720 به ضبط فیلم های فوق آهسته بپردازد. توسط این قابلیت که با نام Super SlowMotion شناخته می شود، می توان 0.2 ثانیه را تا 6 ثانیه کند کرد و نتیجه را به صورت یک فایل ویدیویی مجزا، ذخیره نمود.

یک لنز 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.7 به عنوان دوربین سلفی در گلکسی اس 9 پلاس قرار گرفته که با جذب نور بالا و قابلیت فو خودکار، کیفیت بالایی را در این زمینه به کاربر ارایه می دهد. توسط این دوربین سلفی می توان با کیفیت QHD و به کمک لرزشگیر نرم افزاری، به ضبط ویدیوهای با کیفیت و بدون لرزش پرداخت.


AR Emoji نام قابلیت جدیدی است که در گلگسی اس 9 پلاس موجود بوده و این امکان را به کاربر می دهد تا با استفاده از دوربین اصلی و یا سلفی، ایموجی متحرک خودش را به شکل انیمیشنی بسازد و آن را به صورت عکس، فایل ویدیویی و یا GIF ذخیره نماید. با اتمام ساخت AR Emoji خود، تعدادی فایل متحرک GIF با حالت های مختلف ذخیره شده و شما می توانید از این طریق آن ها را با دیگر افراد به اشتراک بگذارید.

در رابط کاربری دوربین گلکسی اس 9 پلاس مودهای مختلف عکاسی قرار دارند و با سوایپ به چپ و راست می توانید از موارد دلخواه خودتان استفاده کنید. یکی از این مودها که برای طرفداران عکاسی می تواند بسیار کاربردی باشد، بخش Pro بوده که از طریق آن می توان به ایجاد تغییرات در فاکتورهای حرفه ای عکاسی مانند میزان ایزو، سرعت شاتر، نور سفید و بسیاری دیگر از این موارد پرداخت. مود Pro تنها حین استفاده از دوربین اصلی قابل استفاده بوده و قابلیت سوییچ بین دیافراگم های F/1.5 و F/2.4 از این بخش قابل انجام است.

سامسونگ با قرار دادن قابلیت نرم افزاری Selfie Focus، این امکان را به کاربر می دهد تا به ثبت تصاویر پرتره سلفی با افکت بوکه برای پس زمینه، بپردازد.

Wide Selfie برای عکاسی سلفی با فضای عریض، قابلیت AR Emoji، فیلترهای رنگی، مود زیبایی و مود آرایشی، دیگر قابلیت هایی هستند که در رابط کاربری دوربین سلفی این گوشی مشاهده می شوند.

بیکسبی که دستیار اختصاصی سامسونگ بوده، در محیط رابط کاربری دوربین با عنوان بیکسبی ویژن قرار گرفته که توسط آن می توان درباره تمامی اجزای موجود در محیط پیرامون، اطلاعات به دست آورد. برای مثال در صورتی که در خیابان هستید و می خواهید درباره یک برج معروف که مقابل تان قرار گرفته، اطلاعات به دست آورید، کافی است پس از فعال سازی بیکسبی ویژن، دوربین دستگاه را مقابل بنا قرار دهید. امکان استخراج متن از تصاویر گرفته شده و حتی ترجمه آنلاین هم در این بخش به کاربر ارایه می شود. قابلیت بیکسبی ویژن در دو حالت برای دوربین سلفی و اصلی قابل استفاده است.

از دیگر قابلیت های موجود در بخش دوربین گلکسی اس 9 پلاس می توان به عکاسی HDR، استفاده از دستورات صوتی و حرکتی برای ثبت تصویر، حالت Motion Photo، دنبال کننده سوژه برای فو، دکمه شاتر مجازی و عکاسی با نسبت تصویری .5:9 اشاره کرد.

باتری گوشی سامسونگ گلکسی s9 plus

همانطور که انتظار می رود ظرفیت باتری در نسخه پلاس افزایش داشته است. گلکسی اس 9 به باتری ای با ظرفیت 3000 و گلکسی اس 9 پلاس به باتری 3500 میلی آمپر ساعتی مجهز شده است. باتری هر دو گوشی به راحتی در یک استفاده تقریبا سنگین تا انتهای روز پاسخگوی نیاز کاربر هستند. مدت زمان شارژ شدن کامل برای گلکسی اس 9 پلاس برابر 90 دقیقه است که نسبت به این مدت برای S9 ، 10 دقیقه کمتر است. همچنین نتیجه تست های تکی برای هر دو گوشی تقریبا یکسان و برابر عددهای زیر است:

  • کاهش درصد باتری با 30 دقیقه بازی آسفالت 8: 4.5 درصد
  • کاهش درصد باتری با 1 ساعت فیلم برداری فول اچ دی: 24 درصد
  • مدت زمان طول کشیده تا خاموش شدن گوشی با شارژ 100 درصد و پخش فیلم با کیفیت فول اچ دی: 9 ساعت

نتیجه گیری

گلکسی اس 9 پلاس گرچه تغییر چشم گیری نسبت به نسل قبلی خود ندارد اما یک گوشی کامل و همه چیز تمام است. دوربین و به خصوص صدای آن به صورت قابل توجهی بهتر از نسل قبلی است و شامل قابلیت هایی می شود که دل هرکسی را می رباید. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Note10 Lite

گوشی موبایل شیائومی می پلی

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی S20 Plus

گوشی موبایل سامسونگ مدل گلکسی فولد

گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A6s

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A01

گوشی سامسونگ مدل گلکسی S20

اس ,گوشی ,دوربین ,ی ,پلاس ,های ,اس 9 ,گلکسی اس ,9 پلاس ,صفحه نمایش ,را به ,صفحه نمایش گلکسی ,رابط کاربری دوربین

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


اینجا همه چی هست amol-kettle-bertino miinaB هنر زندگی | مشاوره روانشناسی clinicmobile دشت و دمن مطالب اینترنتی hamedan-creative-speaker Security Google Karen's life